ParkinsonNet

ParkinsonNet

ParkinsonNet is een landelijk netwerk voor zorgmedewerkers die mensen met de Ziekte van Parkinson de best mogelijke zorg willen bieden. Het netwerk is in 2000 opgericht door een neuroloog en een bewegingswetenschapper met het idee om zorg op maat te kunnen bieden waar zorgverlener(s) en patiënt samenwerken. In de afgelopen 20 jaar is ParkinsonNet uitgegroeid tot een landelijk netwerk met 19 verschillende disciplines zoals de neuroloog, fysiotherapeut en logopedist. 

Het netwerk biedt korte lijntjes voor zorgmedewerkers om de communicatie zo vlotter te laten verlopen. Hiernaast biedt het extra kennis voor de mensen die deelnemen aan het netwerk. Er zijn jaarlijks meerdere multidisciplinaire overleggen om zo de kennis te verbreden.

Zo kan u ervan uitgaan dat de therapeuten die aangesloten zijn bij het ParkinsonNet, u de beste en juiste zorg bieden. parkinsonnet.nl

 

Wil je graag hulp of zijn er vragen? Neem contact met ons op:
Onze therapeuten staan voor je klaar

GEZOCHT

Fitness begeleider

Dinsdag & Vrijdagavond
9 uur per week

Heb je vragen of wil je solliciteren
stuur een mail naar:

welkom@back2motion.nl

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.