Hydrotherapie

Hydrotherapie: fysiotherapie in het water.

Heb jij last van jouw gewrichten en voelt extra belasting niet prettig of zwaar? Dan is misschien bewegen in het water iets voor jou. Fysiotherapie in het water (hydrotherapie ofwel therapeutisch zwemmen) kan de belasting op jouw gewrichten enorm verminderen terwijl jij wel kracht, stabiliteit en mobiliteit traint. Ben jij herstellende van een ziekte of operatie? Heb jij een chronische aandoening en is bewegen pijnlijk of lastig? Onze specialisten begeleiden jou graag bij het opbouwen van kracht en mobiliteit.

Voor wie is hydrotherapie?

Bewegen in het water is ideaal wanneer bewegen moeite kost door bijvoorbeeld:

Onze ervaren fysiotherapeuten bieden specialistische begeleiding, afgestemd op de persoonlijke situatie en doelen.

Wat kunt u na de behandeling verwachten?

Het lichaam is gemaakt om te bewegen, als u dat langere tijd niet heeft kunnen doen kan het zijn dat u de eerste keren spierpijn en/of hevige vermoeidheid ervaart. Als het goed is gaat dit gaandeweg over en zult u de voordelen van het bewegen gaan voelen:

Kleding
Bij hydrotherapie is het verplicht badkleding te dragen.
Wanneer
Woensdagochtend van 10.00-11.00 uur en vrijdagochtend van 11:00 tot 12:00 uur in het zwembad “De Slagen” in Schoonebeek.
Aanmelding
Dit kan per telefoon, per e-mail, of via het contactformulier.

GEZOCHT

Fitness begeleider

Dinsdag & Vrijdagavond
9 uur per week

Heb je vragen of wil je solliciteren
stuur een mail naar:

welkom@back2motion.nl

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.