Manuele therapie Marsman

Manuele therapie Marsman

Manuele therapie Marsman

De manuele therapie Marsman is een specifieke onderzoeks -en behandelingsmethode gericht op het ongestoord functioneren van de wervelkolom.

Het menselijk lichaam bestaat uit een heleboel gewrichten die samen de beweeglijkheid van het lichaam bepalen. Samen met de spieren en banden zorgen de gewrichten ervoor dat we kunnen bewegen. Bewegingspatronen ontstaan doordat spieren en banden over 1 of meerdere gewrichten lopen. Wanneer de gewrichten niet goed meer ten opzichte van elkaar bewegen kunnen er klachten ontstaan, zoals pijn en stijfheid.

Bij de methode manuele therapie Marsman wordt gekeken naar de bewegingspatronen van de gewrichten van het hele lichaam en wordt het totale bewegingspatroon onderzocht om te kijken waar de gewrichten niet meer goed met elkaar samenwerken.

 

Hoe?

Tijdens de therapie verbetert de fysiotherapeut de onderlinge samenwerking van de gewrichten door speciale mobiliserende technieken: het aangedane gewricht wordt ontlast, waardoor er herstel kan optreden. De patiënt ervaart direct minder pijn en meer beweeglijkheid in het aangedane gewricht.

 

GEZOCHT

Fitness begeleider

Dinsdag & Vrijdagavond
9 uur per week

Heb je vragen of wil je solliciteren
stuur een mail naar:

welkom@back2motion.nl

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.