McKenzie

De McKenzie therapie methode is bekend geworden door de goede en zekere resultaten bij rug- en nekklachten al dan niet met uitstraling in benen of armen. Het is een wereldwijd gebruikte en een wetenschappelijk onderbouwde specialisatie in de fysiotherapie. Het doel van de methode is niet alleen de klachten zo snel mogelijk te laten verdwijnen, maar ook ervoor te zorgen dat deze in de toekomst niet terugkeren. 

De officiële benaming voor McKenzie therapie is Mechanische Diagnose Therapie (MDT). Het is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van fysiotherapie en is een onderzoek- en behandelmethode die gebruik maakt van richtingspecifieke oefeningen die je zelfstandig kunt blijven doen. Indien nodig wordt dit ondersteund door manuele mobilisatietechnieken. MDT is daarmee vooral bekend om de snelle, effectieve en duurzame behandeling bij schouder-, knie-, nek- en rugklachten. MDT is wereldwijd de meest onderzochte en best gedocumenteerde behandelmethode voor mechanische klachten aan het bewegingsapparaat.

GEZOCHT

Fitness begeleider

Dinsdag & Vrijdagavond
9 uur per week

Heb je vragen of wil je solliciteren
stuur een mail naar:

welkom@back2motion.nl

Deze website maakt gebruik van cookies die noodzakelijk zijn om de website zo goed mogelijk te laten functioneren. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan.